2  0  0  8   !!


 



新 年 快 樂  !!  

23_28_125.gif picture by hkgm1994


 


HAPPY & LUCKY NEW YEAR  !!  

thhappys.gif picture by hkgm1994


 


お よ い と し を  !!  

star-2.gif picture by hkgm1994
star-2.gif picture by hkgm1994


 


 





 


第一次在這個網誌空間送上與感受各位在新一年的祝福  ....  感恩 !!


 

創作者介紹
創作者 hkfoodie 的頭像
hkfoodie

hkfoodie的部落格

hkfoodie 發表在 痞客邦 留言(2) 人氣()


留言列表 (2)

發表留言
  • *Anson*
  • 哦...其中一幅好似穿梭機嘅聖誕樹就喺銅鑼灣嘅世貿中心. 另一張就係將軍澳嘅新都城二期商場
    [版主回覆01/09/2008 03:21:00]thx for your reply !! beautiful pics !!
  • *Anson*
  • 嗯! 看來尖沙咀這面的情況也很熱鬧呢!
    [版主回覆01/07/2008 01:26:00]好多路封咗,人群被分散開一堆堆,唔同 LWF 一條街集中玩咁有氣氛呀 !! 
    係噃,妳upload 咗 d 相了,唔知下2幅相是在那個商場呢 ?? 最後一幅很靚啊 !! 好有童話 feel !!